Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida

Aquesta associació es creada amb objectius benèfics de caràcter humanitari i organitza concerts musicals sense ànim de lucre en col·laboració amb “CÀRITAS, CREU ROJA, BANC D’ALIMENTS”

  • QUI SOM?

L’Associació Club d’Amics Telstar-Escorpions (“TECLAM’S”). Aquesta associació es creada amb objectius benèfics de caràcter humanitari i organitza concerts musicals sense ànim de lucre en col·laboració amb “CÀRITAS, CREU ROJA, BANC D’ALIMENTS”..., (qualsevol organització de caire humanitari). 

  • QUÈ PRETENEM?

La finalitat del concert és, mitjançant la interpretació de música de valors a càrrec del conjunt “TECLAM’S”, convidar al assistents a col·laborar en la donació desinteressada de material bàsic destinat als diferents sectors de la societat que estan privats de necessitats primàries com aliments, roba, medicaments i altres elements indispensables per poder viure en condicions el més dignes possible.

  •  QUÈ US OFERIM? 

Passar una bona estona (aproximadament 1h i 15 minuts) amb el gaudi de música de valors i d’entreteniment de tots els temps. El nostre repertori inclou un ampli ventall de cançons de diferents estils: us podem amenitzar amb cançons de The Beatles, Leonard Cohen, U2, .....

El conjunt “TECLAM’S” està format per 25 persones: 5 músics instrumentistes ( dues guitarres, un baix, un teclat i una bateria/percussió) i 20 cantants.

“TECLAM’S” POSA A DISPOSICIÓ DE TOTHOM EL SEU DESIG D’AJUDAR, A TRAVÉS D’AQUESTS CONCERTS, A LES PERSONES QUE NO DISPOSEN DE RECURSOS ALIMENTARIS SUFICIENTS PER AFRONTAR EL DIA A DIA”

Adreça: Font Vella,3 25240 Linyola 
N.I.F.G25760059