Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida

MISSATGE DEL PATGE TXAMBERLAIN A LES NENES I NENS DE LINYOLA I MODEL DE CARTA ALS REIS PER IMPRIMIR

22/12/2020

Missatge del Txamberlain el patge reial de ses majestats, els Reis d’Orient

 Benvolguts nenes i nens de Linyola,

Per les notícies que ens arriben de molts altres pobles, també del vostre i amb els problemes que està generant el virus de la COVID-19, sabem que aquest Nadal el viurem de forma diferent a altres anys.
Aquest Nadal tot i que no podré venir en persona per saludar-vos i recollir les vostres cartes, us volem fer arribar un missatge tranquil.litzador. Ho hem preparat tot perquè totes les cartes puguin arribar igualment a Ses Majestats.
Us fem arribar una carta especial per les nenes i nens de Linyola, perquè pugueu escriure tots els vostres desitjos i jo em comprometo a entregar-les totes als Reis Mags, com cada any.
Com recolliré les vostres cartes ? 

  1. Qui no pugui sortir de casa, podeu omplir el model de carta editable i enviar-la al correu electrònic cartaalsreis.linyola@gmail.com
  2. Qui pugui sortir de casa, podeu imprimir la carta, omplir-la i dipositar-la a la Bústia Reial. Aquesta bústia la trobareu davant de la porta de l’Ajuntament el dissabte 26 i diumenge 27, de les 10 del matí a les 2 del migdia.

En nom dels Reis d’Orient i també meu, us volem donar les gràcies perquè tot aquest any us heu portat molt bé, en general millor que cap altre any.
Desitjo que tota aquesta situació millori prompte i que totes i tots pugueu sortir a jugar als carrers i amb les vostres amistats el més aviat possible.
Mentrestant, us demano que continueu fent atenció especial a les vostres mares i pares i jo m’encarregaré personalment perquè els vostres desitjos es puguin fer realitat.

 

Us saluda reverencialment,

el Patge Reial