Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida
Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida
Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida

Linyola presenta un seguit de propostes per passar ‘L’estiu a la Fresca’

Cinema a la Fresca, un ‘Scape Room’, caminades saludables i moltes activitats més que comencen aquest proper cap de setmana i finalitzen per la Festa Major d’Agost

02/07/2019

Linyola prepara un seguit d’activitats per dur a terme durant l’estiu. Amb el nom d’ “Estiu a la Fresca”, el consistori amb la col·laboració de la comissió de festes organitza cada cap de setmana diferents tipus d’activitats que duraran fins la Festa Major d’Agost (16 d’agost).

Albert Batlle, regidor de festes, entorn i esports, explica que és donarà el tret de sortida a les activitats d’estiu aquest dissabte amb una sessió de cinema a la fresca. “A les 22.30h de dissabte emetrem la pel·lícula ‘El gran showman’, un musical que celebra el naixement de la indústria de l’espectacle. També tenim programats per la setmana que ve un ‘Scape Room’, que durarà tot el cap de setmana, caminades i rutes saludables, concerts de música en directe i motles més activitats”

Batlle explica que el programa d’ “Estiu a la Fresca” fa anys que s’està duent a terme, i des de sempre les activitats han comptat amb força participació. “Especialment tot el que gira a l’entorn del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que enguany serà el 14 de juliol i cada any compta amb una gran participació i solidaritat dels veïns i veïnes de Linyola”.

La majoria de les activitats són gratuïtes a excepció dels menjars i les que recapten fons amb fins solidaris.