Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida
Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida

Linyola i Bellcaire firmen un conveni de col·laboració per compartir l’abonament de les piscines municipals

Els dos municipis han estipulat una quota de 40 euros per a tots els usuaris  que vulguin  utilitzar ambdues instal·lacions indistintament

04/06/2019

L’alcalde de Linyola, Alex Mases i l’alcalde de Bellcaire, Jaume Montfort, han signat un conveni de col·laboració per compartir l’abonament de les piscines municipals. Tots els usuaris que vulguin gaudir d’ambdues instal·lacions durant l’estiu, qualsevol dia, ho podran fer pagant una quota de temporada de 40 euros. Els dos alcaldes han dut a terme aquesta iniciativa degut a l’afluència de gent, tan d’un municipi com de l’altre, que reben aquestes dues instal·lacions. També per la proximitat que hi ha entre els dos pobles, especialment ara que la carretera que els uneix (LP-3322) està totalment reformada i oberta a la circulació.

Alex Mases, alcalde de Linyola, explica que aquest preu només és pels usuaris que vulguin usar els dos equipaments. “Pels usuaris habituals de les piscines de Linyola, el preu de l’abonament per l’estiu és de 30 euros. Pels jubilats és 25 i amb carnet jove encara surt més econòmic”, descriu l’alcalde.

Mases també ha explicat que enguany l’ajuntament ha repassat tot l’engranatge i motors d’aquestes instal·lacions. “S’han canviat filtres, vàlvules i motors, d’aquesta manera mantindrem durant tota la temporada l’aigua de les piscines en òptimes condicions i evitarem que s’enterboleixi”, diu l’alcalde.