Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida
Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida
Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida

Cloenda Aules Universitàries

Esperem que hagueu gaudit d’allò més aquest curs passat i esperem poder gaudir igual o més el curs vinent.

15/06/2018

El passat 13 de juny vam finalitzar el curs 2017/18 de les Aules d’Extensió Universitària de Linyola. La cloenda va consistir en un cine-fòrum en el que vam ens ho vam pasar d’allò més bé i vam riure pels descosits! També vam anar passant un vídeo de tots els actes, ponències, excursions, etc.,realitzats durant tot el curs…. Veient-ho així resumit, ens donem compte que ha sigut un any molt prolífic.

En Màrius Bernadó, coordinador de la UdL amb les Aules Universitàries de Lleida, ens va fer l’honor de fer l’entrega dels certificats de “profit” de les Aules un per un als assistents, així com la immortalització de cadascun d’ells amb la foto feta per l’Eva Llauet!

També vam fer cinc cèntims del programa previst per l’any vinent, que creiem que no té desperdici, tot i que cada any, costa molt i molt millorar el nivel de les ponències o, si més no, intentar conservar-lo…De totes maneres, us en fem un tastet:

Ens inagurarà les Aules n’Antoni Bassas el 10 d’octubre, amb la xerrada “Actualitat catalana i mundial”, és a dir, un tastet de la seva visió de com estarem en diferents àmbits en aquelles dates.

Tornarem a gaudir amb en Vicenç Lozano, que aquesta vegada ens parlarà sobre “La màfia, poder a l’ombra”. També comptarem amb una personalitat local, reconeguda mundialment en el món de la medicina, el Dr Pere Clavé, que és una eminència en el camp de la disfàgia.

Tindrem el privilegi d’escoltar a l’arquitecte tècnic de la Sagrada Familia, en Ramon Espelt, que ens explicarà els ets i uts d’un dels temples més visitats del mon: “Sagrada Familia 2026”

Tenim un programa creiem que molt engrescador, però no vull deixar de mencionar-vos el que crec que és com un “miracle” la visita que ens farà en Jaume-Alonso Cuevillas i Sayrol, sí, és l’advocat del MHP Carles Puigdemont, i ens parlarà del “Procès al procès”.

Més endavant us publicarem el programa i el repartirem, ja que encara falta “embastar” alguna coseta i alguna sortida, que aquest any també “prometen”.

Només volia afegir l’agraïment de la Junta de les Aules a totes les persones assistents als cursos, la magnífica resposta que hem tingut per part vostra, ja que sense vosaltres, tot això no seria posible.

Esperem que hagueu gaudit d’allò més aquest curs passat i esperem poder gaudir igual o més el curs vinent.

Us hi esperem a tots. Moltíssimes gràcies per fer-ho posible!!!

Teresa Sarradell