×
Inici
Notícies
Notícies
Pregons
Ajuntament
Composició del consistori
Juntes de Govern local
Tràmits
Pressupost
Pagament de Factures
Plens
Municipi
Història
Turisme
Gastronomia
Festes i cultura
Associacions
Serveis d'interès
Serveis generals
Incidències
Cartografia digital
Planol de la Vila
Carrers de Linyola
Telèfons d'interès
Recollida selectiva
Cinema
Turisme
El Poble
L'Entorn
Botiga
Recull fotogràfic
Contacta
Carrer Major, n.7 Linyola |
973575019 |
973714333
Inici
Notícies
Notícies
Pregons
Ajuntament
Composició del consistori
Juntes de Govern local
Tràmits
Pressupost
Pagament de Factures
Plens
Municipi
Història
Turisme
Gastronomia
Festes i cultura
Associacions
Serveis d'interès
Serveis generals
Incidències
Cartografia digital
Planol de la Vila
Carrers de Linyola
Telèfons d'interès
Recollida selectiva
Cinema
Turisme
El Poble
L'Entorn
Botiga
Recull fotogràfic
Contacta
Ajuntament de Linyola
Gastronomia
Cassola de tros de linyola
Ingredients: 1 Kg. de caragols ben nets. Millor si són dels plans, encara que també es poden possar bobers tot i que no són tan gustosos. 1 conill fet a trossos, cap i fetge inclòs. 1 Llonganissa no massa llarga. Tres costelles de porc fetes a trossos 3 llenques de cansalada 2 cebes 125 gr. de tomàquet triturat natural ½ Kg. d’espinacs nets i funyits o escaldats. 1 bitxo 2 grans d’all 1 1/2 got de brandi 1 1/2 got de vi ranci Oli d’oliva Sal Pebre negre Per la picada (opcional) 1 llesca de pa fregit 1 sarpat...
Utilitzem
cookies
pròpies i de tercers per millorar la teva experiència. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, visita aquest
link
x