Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida
Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida
Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida

Linyola canvia de lloc la parada de bus

La nova ubicació serà a la Plaça Planell, davant mateix de l'Ateneu i serà efectiva a partir de dilluns 10 de setembre

12/09/2018

L'ajuntament de Linyola canvia de lloc la parada de Bus. La nova parada serà a la Plaça Planell, davant mateix de l'Ateneu i es durà a terme a partir de dilluns 10 de setembre.
 
Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que el passat mes de maig va obtenir els resultats de l'estudi de mobilitat municipal que l'ajuntament havia encarregat prèviament al Servei Català de Trànsit, el qual examinava aspectes com la pacificació i la seguretat en la mobilitat. "Seguidament vàrem reunir-nos amb l'Àrea de transports del Departament de Territori i Sostenibilitat, la qual va coordinar una jornada de treball amb l'empresa Alsa, concessionària del servei, per consensuar una nova ubicació. Fruit d'aquesta reunió, el passat més d'agost vàrem rebre l'autorització del Departament per implementar el canvi", explica l'alcalde.
 
Segons Mases, aquesta nova ubicació s'estableix de mutu acord, ja que la nova parada és més segura tant pels passatgers que esperen el bus com per la circulació, que no queda interrompuda. "També s'instal·laran  senyals indicatives, tant a l'antiga parada, informant del canvi com en la nova ubicació, que també incorporarà els horaris de les línies regulars", diu l'alcalde.
 
A partir de dilluns vinent, el bus ja operarà en la nova parada.