Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida
Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida
Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida

Comença una nova edició de les Aules Universitàries de Linyola

Les aules d’enguany comptaran amb les ponències d’Antoni Bassas, Jaume Alonso-Cuevillas i Vicenç Lozano entre d’altres

18/09/2018

Tret de sortida a la quarta edició de les Aules d'Extensió Universitària de Linyola. Dimecres 10 d'octubre, el periodista i director del Diari Ara, Antoni Bassas, serà l'encarregat d'inaugurar el curs amb una classe sobre l’actualitat catalana i mundial.

Altres persones destacades que participaran a les aules d’enguany són Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont, que vindrà a donar-nos la seva visió sobre el Procés; el periodista Vicenç Lozano, el qual repeteix com a formador i que vindrà a parlar-nos sobre la màfia italiana, entre d’altres. També hi han previstes dues sortides, una a Reus i l’altra a la Sagrada Família, així com l’assistència a espectacles a Barcelona.

Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que cada any hi ha hagut un interès creixent de la gent cap a les Aules d’Extensió Universitària, i això és degut a que aquestes tracten sobre interessos i inquietuds polítics i culturals de la ciutadania. “Les Aules són un espai de formació permanent adreçat a la població amb inquietuds polítiques i culturals que volen disposar d'un lloc de trobada per aprendre, formar-se, intercanviar i discutir sobre temes del seu interès. Amb l’edició d’enguany pretenem d'una banda, conèixer la situació política i cultural actual i, d'una altra, potenciar les relacions socials, convertint-se en un lloc de debat i així evitar la fractura social i assumir els canvis que es produeixen en la societat”, apunta l’alcalde.

La inscripció té un cost de 20 euros. Les classes es duran a terme a la Sala Pau Casals i es prolongaran fins al 15 de maig. “Properament es farà l’agermanament entre el cam­panar de La Seu Vella de Lleida i el campanar de l’Església de Linyola. Aprofitant l’avinentesa, durant el mes de juny, s’ha previst una sessió sobre La Seu Vella de Lleida que se celebraria a Linyola, i posteriorment, es faria una visita a la Seu Vella on també se celebraria la cloenda del curs”, finalitza Mases.