Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida
Ajuntament de Linyola Administracions públiques Linyola Lleida

Som el Mingo Sarradell, la Raquel Herreros, la Cristina Ponts, la Meritxell Queralt, el Jordi Droguet i la Núria Sans. Som els representants de l’AMPA de la llar d’infants El Sitjaret de Linyola, i les nostres funcions principals són:

  • Donar suport als pares i mares, educadores i infants en tot allò que contribueixi a la millora de la qualitat de l’ensenyament dels nens i les nenes.
  • Promoure la participació de les famílies a la comunitat educativa.
  • Rebre les reflexions, comentaris i aportacions dels pares i mares sobre el funcionament quotidià de la llar i temes educatius d’abast més general.
  • Fer d’interlocutors amb les educadores i l’Ajuntament per tractar els temes que afecten a tot el col·lectiu de famílies.
  • Administrar i gestionar els recursos que aporten els associats (Compra i gestió de les bates, organització d’activitats per a la recaptació de diners com per exemple la loteria de Nadal, organització del festival de final de curs, compra de nous recursos per a la llar…).

Per posar-vos en contacte amb nosaltres truqueu a la Llar d’infants o a l’Ajuntament. Estarem encantats d’escoltar els vostres dubtes, peticions o propostes!